Водна база

Описание

TEXPRINT MONO

TEXPRINT MONO 

"TEXPRINT MONO" е готова за употреба печатна паста в 14 цвята, всички от които са матови и специално разработени за нанасяне върху тъмни фонове. Предназначена за употреба за серията F&T(храни и играчки), освободена от фталат, без олово и тежки метали, съобразено със закона EN 71/III. Разрежда се с вода. За да увеличите вискозитета използвайте Texprint Addesante - 5-10%. През летния сезон и при работа в в по-високи температури, препоръчваме да използвате Texprint Riterdante - 5-10% за да забавите сушенето на шаблоните.

За най-добри резултати използвайте сито с 34-77 отвора на см2. Щампата съхне при стайна температура за кратко време, но полимеризацията отнема 72 часа при стайна температура(самофиксация).

TEXPRINT Bianco Elastic

TEXPRINT Bianco Elastic 

Bianco Elastic
Готова за употреба бяла печатна паста за еластични материи, нежна на добир и мека на опип. Има много добър показател на тъмен фон с висока еластичност и плътност.

TEXPRINT Base Coprente

TEXPRINT Base Coprente 

Base Coprente
Еластична база за пигментиране и приготвяне на матови цветове. Максимално 10% добавяне на пигмент. Характеризира се с много добра еластичност.

TEXPRINT transparente

TEXPRINT transparente 

Готова за употреба печатна паста за светли материи от памук и неговите смеси. Добавя се пигмент до постигане на желания цвят максимално 5-8%. Пастата има много добра мекота и здравина.

TEXPRINT Discharge,TEXPRINT Bianco Discharge

TEXPRINT Bianco Discharge  

TEXPRINT Bianco Discharge
Има същите характеристики като TEXPRINT Discharge. Този продукт е на база водна емулсия от акрилови смоли бял алкохол и други спомагателни средства. За да се постигне бял матов ефект е необходимо да се смеси с 1-2% Discharge Agent.

TEXPRINT Discharge,TEXPRINT Bianco Discharge

TEXPRINT Discharge 

TEXPRINT Discharge
Печатна паста за разяден печат, специално разработен за приложение върху обагрени повърхности с ецващи се багрила със степен на разяждане по-ниска от 5. Добавя се 1-2% Discharge Agent. Цвета се проявява по време на процеса полимеризация. Крайните устойчивости са много добри.

TEXPRINT Polvere Di Stelle, TEXPRINT Lucido,TEXICOL

TEXPRINT Polvere Di Stelle 

TEXPRINT Polvere Di Stelle
Паста на водна основа с акрилна смола. Готова за употреба. Неутрална паста, използвана за постигане на специални ефекти на целулозни платове платове и се прелива сполучливо. Много е добра върху тъмно боядисани платове, като създава ефекти близки до "обсипано със звезди небе". Благодарение на отраженията си, крайният ефект на пастата е мекота. Пастата има добра здравина и плътност.

TEXPRINT UP

TEXPRINT UP 

Готова за употреба печатна паста след пигментиране, осигуряваща получаването на висококачествен релефен печат.

TEXPRINT Suede

TEXPRINT Suede 

Печатна паста за трикотажни и тъкани платове с ефект на велур.

TEXPRINT Pearl

TEXPRINT Pearl 

Готова за пигментиране печатна паста за постигане на брилянтено перлен отпечатък.

Наши клиенти