Пластизоли

PLAST PF

PLAST PFПластизол

Пластизолно мастило за текстилно третиране, добре покриващо, меко с подчертаване на ръбовете за всички видове платове.

Подходящо за печатане мокро в мокро и за прехвърляне(трансфер). Използва се за бързо сушене, което води след това до улеснение на процеса полимеризация. Серията е разработена в няколко цвята, които могат да се смесват помежду си. Не смесвайте с други мастила. Предпазвайте от замръзване. За да направите мастилото по-течно добавете Additivo 66 5-10%. За да увеличите вискозитета, добавете 1-2% Additivo 41. Пластизолите са термопластични, нуждаят се t° за добро съхранение. Не използвайте ютия върху щампирания участък.

PLAST SPARKLE SILVER & PLAST SPARKLE GOLD

PLAST SPARKLE SILVER & GOLDПластизол

Характеристика: Пластизолово мастило с блясък, готово за употреба. Лесно за използване, без манипулации за промяна на вискозитета. Може да бъде оцветено с до 10% пластични цветове. Добър блясък с плътен филм(покритие).

Щампиране: Подходящо сито е с 13 нишки/см. Препоръчва се максимално запълване на отворите с мастило, което е от значение за получаване на гладкост на слоя и блясък върху плата. Бляскавите частици са непрозрачни(матови) и могат да се щампират на бял, светъл, среден или тъмен 100% памук или полиестер.

Additivo UP - добавете 5-20% за да добиете пухнал ефект.

Additivo 66 - добавете 5-10% за да направите мастилото по-течно, еластично и дветло.

Additivo 41 - добавете 1-2% за да увеличите вискозитета.

transparete UP - ефект на пух, надуване.

transparete - бяло за прехвърляне.

transparete HS - висока плътност - сито с голяма плътност.

PLAST SPARKLE SILVER & PLAST SPARKLE GOLD

TRANSPARENTE UP & HS & ROCK BASEПластизол

UP TRANSPARENTE - Надувна база за получаване на пухнал ефект. Добавете 30-40% към желания цвят.

HS TRANSPARENTE - Трансперентна безцветна база с висока плътност, която може да се изплозва за блестящ ефект, фолио и подложка.

ROCK BASE - Трансперентна безцветна база с висока плътност, която при щампиране се изразява с отсечени ръбове. Подходяща за висок печат.

  • UP TRANSPARENTE -
  •  
  • HS TRANSPARENTE -
  •  
  • ROCK BASE -
  •  
Наши клиенти